-21%
-21%Lengemesék – Tavasz a nádtengeren

Lengemesék I. – Tavasz a nádtengeren

Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 133 Ft

Készleten

Cikkszám: 140847
Kategória: Szerző: Kiadó: Centrál Könyvek
A kiadás időpontja: 2017-07-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Messze-messze, a Sustorgó erdő mélyén, a Locsogó-tó partján hullámzik a végtelen Nádtenger. A Nádtenger hullámai között minden tavasszal megkezdődik a munka. A vízi madarak a sűrű nád tövében építik otthonukat, ahol kikölthetik a fiókákat. Téli álmuk végeztével a békák is előbújnak az iszapból, és hangos kuruttyolással köszöntik a jó időt. Vízisiklók, gőték siklanak a nádtövek között a vízben, rovarok ezrei próbálgatják friss szárnyaikat.

De a legvidámabbak mégis a Nádtenger őrei, a lengék. Hogy róluk eddig még nem hallottál? Az bizony nem csoda. A nádas összes többi lakójáról készült már festmény, fénykép, tudományos leírás, a lengéket azonban nem látta még soha senki. Egyedül a Nádtenger lakói tudják, hogy a lengék a nádas nyugalmának őrzői, az itt élő állatok védelmezői.

A lengék teste alig nagyobb, mint a pitypang bóbitája, a bőrük éppen olyan zöld, mint a nádas, hajuk pedig kócos barnán lobog a szélben. Vagyis csak a felnőttek haja barna. A csemeték fején vidám zöld hajtások ágaskodnak…

A szerző legújabb mesesorozatának első kötete ez a könyv, Tavasz a Nádtengeren címmel. A mese folytatása hamarosan várható, melyben a Nádtenger lakóinak nyári kalandjairól olvashatunk!

További információk

Szerző

Berg Judit

Kiadó

Centrál Könyvek

Oldalszám

78

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-07-13

ISBN

9789633412497

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Lengemesék I. – Tavasz a nádtengeren”értékelése elsőként