-21%
-21%Én, senki, segítség – népmesekincstár

Én, senki, segítség – népmesekincstár

Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 159 Ft

Népmesék a világ minden tájáról 9 éves kortól

Készleten

Cikkszám: 146199
Kategória: Szerző: Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2018-08-24
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Bajzáth Mária mesepedagógus nagy sikerű Népmesekincstár-sorozata a várva várt, kiskamaszoknak szóló népmese-válogatással bővül. Az Én, senki, segítség című könyv – címében hordozva az erre az életkorra igencsak jellemző problémákat – meséivel a 9 éves és annál idősebb korosztályt szólítja meg, és nekik kínálja, ha nem is a megoldást, de a mese felszabadító erejét, legyen szó közös mesélésről vagy önálló olvasásról.

A Népmesekincstár negyedik kötetébe olyan népmeséket válogattam, amelyek kifejezetten a kiskamaszokat érdeklő témákról szólnak. Ebben az életkorban ugyanis épp olyan nagy szükség van a jókor, jól elmesélt népmesékre és a mesehallgatás semmivel sem pótolható meghitt, örömteli élményére, a mesélő felnőtt személyes jelenlétére, a kölcsönös, fókuszált figyelemre, mint kisgyerekkorban.
A kamaszkor küszöbén álló gyerekek már szenvedélyesen vágynak arra, hogy megismerjék és megértsék a világot. Néha azonban eltévednek a kérdések és a rengeteg lehetséges válasz útvesztőjében. Ám ha a felnőtt odafigyel rájuk, pontosan érzi és érzékeli majd, mikor lehet elővenni a mesekönyvet, és elolvasni vagy elmondani egy-egy mesét.
Bajzáth Mária mesepedagógus,
a Népmesekincstár mesepedagógiai módszer kidolgozója.

További információk

Szerző

Bajzáth Mária

Kiadó

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.

Oldalszám

231

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-08-24

ISBN

9789634372868

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Én, senki, segítség – népmesekincstár”értékelése elsőként