-21%
-21%Elképesztő!

Elképesztő!

2 999 Ft 2 369 Ft

Készleten

Cikkszám: 136503
Kategória: Szerző: Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2016-09-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Elképesztő álmai mindenkinek vannak.
A tiéd mi? Luxusnyaralás? Léghajózás? Száguldozás egy spéci terepjáróval? Hogy felvegyenek a legmenőbb gimibe? Vagy olyan őrült barátot szeretnél, aki betör a kedvedért egy múzeumba? Eset?leg valami különleges tehetségre vágysz?

Jóhegyi Laci, Dóri és Sári – a népszerű Tündérboszorkány-trilógia szereplői – rejtélyes meghívót kapnak egy ismeret?len suli gólyatáborába. De vajon miért tilos az internet és a mobil használata? Ez gáz! Elmenjenek egyáltalán?

De talán épp ez lesz az a nyár, amikor a legelképesztőbb álmaik is valóra válnak.
Világéletemben imádtam rajzolni. Első értékelhető munkámat három évesen festettem az unokatesómról, amint felcsavarja a szőnyeget. Szigetszentmiklóson nőttem fel, de Sopronban váltam grafikussá, osztálytársaimmal azóta a Halisten Stúdióban dolgozunk. Imádom a színes harisnyákat, rengeteg sci-fi-t és veszélyesen sok kávét fogyasztok.
Gyerekkoromat a budai Vár, és a Gellérthegy bűvöletében töltöttem. Már akkor tudtam, hogy ez a környék különleges, sőt, isteni. Sajnos, amikor gimibe jelentkeztem, az AA még nem nyitotta meg titkos kapuit, ezért nem járhattam oda. Vajon felvettek volna egyáltalán? Most abban reménykedem, hogy egyszer tarthatok ott író-olvasó találkozót.

További információk

Szerző

Bosnyák Viktória

Kiadó

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.

Oldalszám

210

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2016-09-22

ISBN

9786155450082

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Elképesztő!”értékelése elsőként