-26%
-26%Az álomtündér

Az álomtündér

3 500 Ft 2 590 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 129685
Kategória: Szerző: Kiadó: Látóhatár Kiadó
A kiadás időpontja: 2015-05-29
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Varázslatos meseregény kicsiknek és nagyoknak arról, hogyan győzi le a félelmeit egy kislány az álomtündér segítségével.

Merthogy Emma éjszakánkét nem tud elaludni, nyugtalan, félelmek gyötrik. Szerencsére jön Pilla, a kezdő álomtündér, aki úgy gondolja, a szörnyűségeknek semmi keresnivalójuk a gyerekek álmaiban. Eleinte ő maga is tele van aggodalommal, hogy hogyan tud megbirkózni a rá háruló felelősségteljes feladattal. De amikor esti körútja során találkozik a gyerekek félelmeivel, felismeri munkája fontosságát, nekibátorodik, és mindent elkövet, hogy segítsen nekik legyőzni a szorongást. Miután ez sikerül neki, Tündérország királynője hivatalosan is kinevezi őt álomtündérré.

A fordulatos történetből kiderül, hogy a félelmek csak látszólag erősebbek nálunk, és hogy egy egészen kicsi lány is legyőzhet egy hatalmas, félelmetes sárkányt. Hogy néha komisz manóknak kell tükröt tartania elénk, hogy az elkövetett hibáinkat felismerjük, és helyre tudjuk hozni. Hogy szeretettel és bátorsággal minden akadályt le lehet küzdeni, és hogy minden sokkal könnyebben megy, ha összefogunk végre a testvérünkkel.

További információk

Szerző

Mészáros Bori

Kiadó

Látóhatár Kiadó

Oldalszám

94

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2015-05-29

ISBN

9786155444036

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az álomtündér”értékelése elsőként