-21%
-21%Alfabéta és a negyvennégy rabló – meseábécé

Alfabéta és a negyvennégy rabló – meseábécé

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 757 Ft

Készleten

Cikkszám: 144540
Kategória: Szerző: Kiadó: Manó Könyvek Kiadó Kft
A kiadás időpontja: 2018-04-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Háy János egy egészen különleges műfajú, bűbájos humorú, kalandos könyvet alkotott nagyóvodásoknak, kisiskolásoknak, és nem utolsósorban a szüleiknek, amikor megszületett meseábécéje, az Alfabéta és a negyvennégy rabló. Főhőse, Peti nemcsak kíváncsi, de nagyon bátor fiú is. Nem riad vissza egy titkos összeesküvéstől sem, amiben egy föníciai terrorista, Alfabéta, és még Peti szülei is nyakig benne vannak. Sorban kopog be egy bérház ajtajain, hogy kiderítse, melyik mögött ki lakik. Így találkozik az ájtatos manóval, a dzsigolóval, sőt még egy Yetivel is!

“Amikor hétfőn reggel a papája elvitte azon a márkája nem látszik autón, már semmit nem mondott a titkos összeesküvésről. Semmit nem árult el Alfabétáról és a negyvennégy rablóról. Csak annyit mondott, hogy a hétvégén megtanult olvasni, s hogy mindent el tud olvasni.”

Maros Krisztina lélegzetelállítóan szép és humorral átitatott illusztrációit nézegetve és a meseregényt olvasva mindenkinek ugyanolyan gyerekjáték lesz megjegyezni a betűket és elsajátítani az olvasást, mint Petinek.

További információk

Szerző

Háy János

Kiadó

Manó Könyvek Kiadó Kft

Oldalszám

118

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-04-13

ISBN

9789634034957

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Alfabéta és a negyvennégy rabló – meseábécé”értékelése elsőként