Kosár “Tonuzoba” hozzá lett adva a kosaradhoz.
-26%
-26%A Fásli Utcai Állatkórház

A Fásli Utcai Állatkórház

Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 850 Ft

Készleten

Cikkszám: 115792
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Cerkabella Könyvek Kft.
A kiadás időpontja: 2012-11-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Jószívű szívműtét, akut bolhairtás és egy gumicsizma kiszabadítása – állati kalandok a Fásli Utcai Állatkórházban! Dr. Maci Doktor, Béka Doktor, Gizella Doktornő és Dr. Marabu a helyzet urai: itt se a bal, se a jobb eset nem marad ellátatlanul.
A kórházigazgató, Dr. Professzor Termesz nagylelkű segítségével a helyszínen tanulmányozhatta a gyógyítást May Szilvia (ő az Imbusz mester könyvsorozat írója) és Petrók Ildikó (ő sem páciens, hanem reklámgrafikus). A kórházi élet izgalmas történeteit feljegyezték, és képekkel dokumentálták.
Íme a gyógyító nevetés receptje!

Egyikünknek sem kellett elvégeznie az Orvosi Egyetemet ahhoz, hogy praktizáljunk- úgy 3-6 éves korunk környékén orvosi táskával, kötszerekkel, injekciós tűvel felszerelkezve kutattunk áldozatok után, elsősorban a szűkebb családban és a játékállatok között- hogy végre meggyógyíthassunk valakit. S tettük mindezt annak dacára, hogy ha mi kerültünk orvoshoz vagy kórházba, akkor bizony nagyon féltünk. Az Állatkórház éppen egy ilyen izgalmas hely, ahol mindenki korlátlanul, papírok nélkül gyógyít- s ugyanakkor egy nagyon barátságos hely is. Akár lehetne a szomszéd utcában is. Ám mégis különleges, hiszen itt nem csak a betegek, hanem a doktorok és az asszisztensek is állatok. És ebből aztán adódnak konfliktusok rendesen, amit végül a közös jó cél, a GYÓGYULÁS segít feloldani. Az orvosi váró padján természetes, hogy az oroszlán félrehúzódik a kisegér elől, s végül a harcias farkaskutya is elfogadja a szívsebész- aki egyébként egy ingerlően vörös kandúr – segítségét.

Az Állatkórház ezért jó szakkönyv lehet praktizáló 3-6 évesek számára, ugyanakkor segíthet eloszlatni a kórházzal, orvosokkal kapcsolatos félelmet, mert ha nem is didaktikusan, de arról szól, hogy a másságot és az ebből fakadó félelmeket egy jó ügy érdekében le lehet győzni.

További információk

Szerző

May Szilvia, Petrók Ildikó

Kiadó

Cerkabella Könyvek Kft.

Oldalszám

39

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2012-11-20

ISBN

9789639820333

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A Fásli Utcai Állatkórház”értékelése elsőként