-21%
-21%Zeusz és bandája

Zeusz és bandája

Bolti ár: 2 699 Ft
Internetes ár: 2 133 Ft

Görög mitológia újratöltve

Készleten

Cikkszám: 146155
Kategória: Szerző: Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2018-08-21
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Érdekel a mitológia, a görög istenek világa, de azt gondoltad, mindez uncsi, sőt, ciki is akár? Akkor bizony tévedtél! Frank Schwieger Zeusz és bandája című könyve felrázza a görög mítoszokat, és bemutatja az összes jó arcot az Olümposzon úgy, ahogy még sosem olvastál róluk. Ez a könyv tele van überkirály történetekkel a legmenőbb antik istenekről és hősökről.
Tudod-e, miért bújtatja anyja Akhilleuszt, a majdnem sebezhetetlen hőst lányruhába, vagy azt, hogyan vágja át Aphrodité a két riválisát a szépségkirálynő-választáson? Nem? És hallottad már, hogyan újított be ötven tehenet Hermész egy szál pelusban élete első napján? Akár igen, akár nem, ha szívesen villognál egyedülálló mitikus tudásoddal, ki ne add a kezedből ezt a könyvet! Istenkirály sztorik – kizárólag a legvagányabbaknak! Vigyázat, a könyv súlyos, nyolc napon túl gyógyuló nevetőizomgörcsöket okozhat!
Az antik görög mitológia legizgalmasabb mondái zsír új csomagolásban. Mítoszok első kézből – isteni sugallatra. Minden szavuk igaz!

További információk

Szerző

Frank Schwieger

Kiadó

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.

Oldalszám

240

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-08-21

ISBN

9789634372929

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Zeusz és bandája”értékelése elsőként