-26%
-26%Rontásűzők 1. – Az időkút

Rontásűzők 1. – Az időkút

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 589 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 97631
Kategória: Szerző: Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2009-12-16
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Budapest, Kőbánya, mapjainkban.
Két lány, akiket sűrűn összekevernek, hiszen ikrek, pedig Angelina és Endzsi valójában olyanok, mint a tűz és a víz. Az egyik a csinos ruhákat, a romantikus könyveket és a szívhez szóló dallamokat kedveli, míg a másik folyton bajba keveredik, szakadt farmerban jár és metált bömböltet.
Egy reggel aztán arra ébrednek, hogy szüleik valamiféle érthetetlen, idegen nyelven beszélnek, az utcán ló vontatta omnibuszok, az égen hatalmas teherszállító léghajók araszolnak, őket pedig a rendőrség egyik leghíresebb nyomozója üldözi, bár nem követtek el semmit. Az ikreknek csupán egy titokzatos, fiatal fiú kel védelmére, és próbálja őket megszökteti kényszerzubbonyon, Dunán, hegyen és völgyön át. Őrült és mulatságos kalandok, hátborzongató varázslatok, tündérfélék és sárkányok között visz a lányok útja, olyan tájakra és időkbe, amiről addig még csak nem is álmodtak.
Angelina és Endzsi, meg persze Teplica kapitány, Tühütüm táltos, Nyékberzeng és Nyéktüske, valamint a lányszíveket megdobogtató garabonc és nyegle, bár szívdöglesztő vetélytársa, Savanyác kalandjai ezzel a kötettel veszik kezdetüket.
A GERGŐ ÉS AZ ÁLOMFOGÓK írójának új sorozata!

További információk

Szerző

Böszörményi Gyula

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám

489

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2009-12-16

ISBN

9789632451756

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Rontásűzők 1. – Az időkút”értékelése elsőként