-21%
-21%Gergő és az álomvámpírok 1.

Gergő és az álomvámpírok 1.

3 499 Ft 2 765 Ft

Készleten

Cikkszám: 86153
Kategória: Szerző: Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2008-12-08
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Hunyd le a szemed, és lépj be saját lelked labirintusába. Olyan dolgokkal fogsz ott találkozni, amikről soha még csak nem is álmodtál. S aztán próbálj élve kijutni onnan. “A Gergő-regényekben magamra találtam! Többé már nem úgy fekszem le este, hogy “vajon mit fogok álmodni?”, hanem így: “Vajon milyen csodás helyre révülök ma éjjel?”. A Gergő-regények egyszerűen fantasztikusak!”
Sz. B. (15 éves, Székesfehérvár)
“Este, zseblámpafénynél kezdtem olvasni. Nem tudom, hogy lehet leírni azt a csodát, amiben részem volt. Amikor kinyitottam, éreztem, hogy valami különleges dolgot tartok a kezemben. Aztán, amikor elkezdtem olvasni, teljesen magával ragadott, egyszerűen nem bírtam abbahagyni. Csak egy baja volt: hogy vége lett.”
V. V. (16 éves, Budapest)
“Az egész úgy kezdődött, hogy mikor a könyv egynegyedénél tartottam, anya megkérdezte: “Na, milyen a Gergő?” Először azt akartam felelni: izgalmas, vicces, magával ragadó, s ez mind igaz is. És romantikus, olykor hátborzongató, mesés. Végül annyit mondtam: “Jó. Nagyon jó.” Nem gondoltam volna, hogy 450 oldalra ennyi csoda fér! Soha nem ébredek fel teljesen Gergő álomvilágából, ami az én és mindannyiunk álomvilága is. Örülök, hogy elmondhatom: én ezeken a könyveken nőttem fel! Ezt az egész világnak olvasnia kéne! Köszönöm a csodát!”
K.Zs., bűbájos nevén Éjfél Lin (18 éves, Tokaj)

További információk

Szerző

Böszörményi Gyula

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám

451

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2008-12-08

ISBN

9789632451404

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Gergő és az álomvámpírok 1.”értékelése elsőként