-26%
-26%Első nap az iskolában

Első nap az iskolában

Bolti ár: 1 999 Ft
Internetes ár: 1 479 Ft

Készleten

Cikkszám: 143923
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Scolar Kiadó
A kiadás időpontja: 2018-02-21
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Hosszú évek tapasztalata, hogy az óvodából az iskolába való átmenet számos nehézség elé állítja a szülőket, a pedagógusokat, de mindenekelőtt a gyermekeket. Az újdonsült első osztályosok egy számukra merőben új világba csöppennek: más környezet, számos új pajtás, eddig nem ismert felnőttek, az óvoda házirendjétől sok mindenben eltérő szokások és fontos kötelességek várnak rájuk.
A szerző aktív pedagógus, aki saját tapasztalatait felhasználva állította össze ezt a könyvet, hogy megkönnyítse a gyermekek beilleszkedését az iskolai környezetbe. Paulovkin Boglárka bájos illusztrációi az iskolakezdés legfontosabb pillanatait mutatják be, alkalmat adva arra, hogy szülők és gyermekek közösen beszélgetve készüljenek erre a fontos eseményre. A beszélgetés során szinte észrevétlenül fejlődik a gyermekek beszédkészsége és szókincse, aminek majd az iskolában is nagy hasznát veszik.
Az Első nap az iskolában játékos formában járul hozzá ahhoz, hogy szorongás és félelem helyett gyermekeink boldogan és örömmel menjenek iskolába, ami a sikeres és eredményes tanulás egyik legfontosabb feltétele.

További információk

Szerző

Érsek Rózsa, Paulovkin Boglárka

Kiadó

Scolar Kiadó

Oldalszám

32

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-02-21

ISBN

9789632447964

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Első nap az iskolában”értékelése elsőként