-26%
-26%Vegán konyha

Vegán konyha

Bolti ár: 1 200 Ft
Internetes ár: 888 Ft

Készleten

Cikkszám: 145540
Kategória: Kiadó: Napfényes Élet Alapítvány
A kiadás időpontja: 2018-06-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Célunk e füzettel segíteni mindazoknak, akik étrendjüket a természetes életmód elveinek megfelelően szeretnék kialakítani. Igyekeztünk a gyűjteménybe kipróbált, jól bevált recepteket összegyűjteni, melyek a különböző ételféleségek széles skáláját fedik le. Ezekből válogatva a mindennapi étkezésünkhöz, valamint különleges alkalmakra egyaránt készíthetünk változatos, egészséges és ízletes ételeket.
A gyűjteményben található receptek tiszta növényi alapanyagokat tartalmaznak, vagyis gabona- és zöldségféléket, olajos magvakat, növényi olajat, aszalt gyümölcsöket, fűszereket stb. Nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt (húst, tojást, tejterméket).
Azok is számos ínycsiklandozó étel receptjét találhatják meg e kiadványban, akik a megszokotthoz minél hasonlóbb ételeket kívánnak készíteni, és a hagyományos konyha ízvilágáról sem szeretnének lemondani. Kívánjuk, hogy mindenki találja meg benne az ízlésének megfelelő recepteket, melyek segítségével ízletes és egészséges ételeket készíthet saját maga és családja, vagy éppen vendégei számára a különleges alkalmakra és a mindennapokra egyaránt!

További információk

Kiadó

Napfényes Élet Alapítvány

Oldalszám

80

Kötés Típus

Spirál

Kiadás dátuma

2018-06-07

ISBN

9786158037952

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Vegán konyha”értékelése elsőként