-23%
-23%Otthoni tartósítás erjesztéssel – természetesen!

Otthoni tartósítás erjesztéssel – természetesen!

2 800 Ft 2 156 Ft

Készleten

Cikkszám: 140961
Kategória: Szerző: Kiadó: Saxum Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-08-03
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
? tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
o tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
o különleges kenyerek, péksütemények
o ecet és bor készítése házilag

További információk

Szerző

Cosima Bellersen Quirini

Kiadó

Saxum Kiadó Kft.

Oldalszám

125

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-08-03

ISBN

9786155178986

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Otthoni tartósítás erjesztéssel – természetesen!”értékelése elsőként