-26%
-26%Egy év a konyhámban

Egy év a konyhámban

Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 433 Ft

Ezernyi öröm, száz életre szóló recept

Készleten

Cikkszám: 147536
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: 21. Század Kiadó
A kiadás időpontja: 2018-11-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ahogy változnak az évszakok és velük együtt a rendelkezésre álló alapanyagok, úgy változik a kulináris hangulatunk, és az is, hogy milyen ételeket kívánunk. Vannak azonban receptek, melyeket körforgás-szerűen, évről évre, nagyjából ugyanabban az időszakban előveszünk a konyhában, a belőlük készített ételek pedig visszatérő kedvenceink az ebédlőasztalon.

Megannyi blogbejegyzés, újságcikk és szakácskönyv után Mautner Zsófi ezúttal az életre szóló, kedvenc házi receptjeit rendezte kötetbe. Sok száz étele közül ezek alapján főz a leggyakrabban magának, családjának és barátainak, mostantól pedig Ön is megismerheti ezeket a személyesen kipróbált és bevált recepteket.

Zsófi közel tizenöt éve foglalkozik hivatásszerűen gasztronómiával, de az a szívből jövő lelkesedés, amit egy jó recept kidolgozásánál és megosztásánál érez, a mai napig nem vesztett a csillogásából. Ezzel a könyvvel azokhoz szól, akik hozzá hasonlóan ezernyi örömöt és szépséget lelnek a főzésben, akiket boldoggá tesz, ha szeretteiket házikoszttal kényeztethetik, és akik hisznek abban, hogy egy tányér szívvel, lélekkel elkészített étel gyakran többet ér, mint ezer szó.

További információk

Szerző

Mautner Zsófia

Kiadó

21. Század Kiadó

Oldalszám

252

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-11-07

ISBN

9786155759901

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Egy év a konyhámban”értékelése elsőként