-21%
-21%Színek és ízek

Színek és ízek

4 990 Ft 3 942 Ft

Készleten

Cikkszám: 103473
Kategória: Szerző: Kiadó: Boook Kiadó Kft
A kiadás időpontja: 2010-10-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Hilton Budapest, a Hilton Tel Aviv, a Golden Apple, a Baraka vagy az Amsterdam Le Rive-Intercontinental Amstel egykori szakácsának elsô szakácskönyve, a Színek és ízek Segal Viktor kedvenc hozzávalóit veszi sorra.
Az olyan hétköznapi alapanyagok, mint a paradicsom vagy a rizs, egészen újszerû tálalásban születnek nála újjá, a kissé szokatlanabbak pedig, mint például az édeskömény, bárki számára érthetôen lényegülnek át mindennapi finomsággá. A szakácskönyv receptjei között egyaránt megtalálható kezdôknek is javasolt, egyszerû típus, illetve nagyobb felkészültséget igénylô, bonyolult leírás is.
A kötetben minden recepthez tartozik egy-egy ételfotó is, de nem egy fogásnál az elkészítést illusztráló fázisképek is bekerültek a könyvbe.

A Színek és ízek további érdekessége a fejezeteket elválasztó oldalakban rejlik. Az egyes ételcsoportokat bevezetô képek egy kortárs, fiatal festômûvész, Baráth Áron alkotásai, melyek jelzésértékûen utalnak a felhasznált alapanyagra. További finomságot jelentenek az ételek alatt látható betonfelületek, melyek a hazai Ivanka Beton alkotásai. A kötetben társszerzôként Mautner Zsófia, a Chili és Vanília blog szerzôje is közremûködött.

További információk

Szerző

Segal Viktor

Kiadó

Boook Kiadó Kft

Oldalszám

239

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2010-10-30

ISBN

9789638894243

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Színek és ízek”értékelése elsőként