-26%
-26%Kristóf konyhája

Kristóf konyhája

4 490 Ft 3 322 Ft

Mesés menük (nem csak) vegánoknak

Készleten

Cikkszám: 132826
Kategória: Szerző: Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2015-12-16
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Steiner Kristóf főzte nekem életem egyik legjobb vacsoráját. A hihetetlen választéknál már csak az volt nagyszerűbb, hogy minden fergetegesen jóízű volt. Úgy igazán, lenyűgözően finom. Kiderült, hogy Kristóf őrületesen jó, rutinos és rendkívül kreatív szakács.
Ezt a könyvet a beletett rengeteg munka, energia, mondanivaló, szeretet és a legalább kétkötetnyi szuper recept teszik kiemelkedővé. A vegán étrend világszerte az egyik legnépszerűbb, mégis kevés olyan szakácskönyv akad, amely ennyire kedvet tud csinálni hozzá, és ilyen természetességgel, könnyedséggel, személyességgel, mégis profin mutatja be. Imádom Kristóf humorát, hippiségét, hitelességét, ragyogó tehetségét, életfilozófiáját, az ételekhez és táplálkozáshoz való harmonikus viszonyát és hogy mindezt a kiváló írói kvalitásainak köszönhetően át is tudja nekünk adni a receptjein keresztül.
Ez a könyv a hazai szakácskönyvpiac egyik leginspirálóbb kötete, igazi alapdarab, alig várom, hogy utolsó betűig kiolvassam, és kipróbáljak minél több receptet. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeret egészségesen és változatosan főzni és enni, akár vegán, akár nem.”
Mautner Zsófi

“108 mesélő recept – szenvedélyes szakácsoknak, kezdő konyhatündéreknek, vegánoknak, kísérletező kedvű nemvegánoknak és az összes barátomnak. Boldogan és büszkén adom át egy kötetben mindazt, ami nap mint nap sül a serpenyőimben és lobog a lábosaimban, izzanak bár a tűz felett Budapesten, Mükonoszon, Londonban, vagy Tel Avivban. Ez a könyv azért született, hogy megmutassa: főzni bizony bárki tud, és egy szempillantás alatt is lehet lenyűgözően finom, egészséges lakomákat rittyenteni. Mindezt érző lénynek boldogságot, békésséget, szabadságot, és jó étvágyat kívánok!”
Steiner Kristóf

– A nehezen beszerezhető, különleges hozzávalókat egy kattintással megrendelheted.
– A könyvben teljes bevásárlólistát találsz a vegán-barát konyha felszereléséhez.
– A fogások közül félszáz alig egy óra alatt elkészíthető.
– 11 online kisfilmmel, több mint 50 ételfotval, és több tucatnyi személyes fényképpel találkozhatsz.
– Bármilyen diétát követsz is, könnyen kiigazodsz majd a receptekhez kapcsolódó ikonok segítségével.

További információk

Szerző

Steiner Kristóf

Kiadó

Kulcslyuk Kiadó Kft.

Oldalszám

208

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2015-12-16

ISBN

9786155281341

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Kristóf konyhája”értékelése elsőként