-48%
-48%Konyha, tündérek

Konyha, tündérek

Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft

Receptkönyv kisgyerekes szülőknek

Készleten

Cikkszám: 109313
Kategória: Szerző: Kiadó: Piac & Profit Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2011-11-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Mindig is imádtam a konyhában sügölődni – bár ezt inkább lábatlankodásnak nevezném -, de addig, amíg a gyerekeim meg nem születtek, nem főztem. Ám abban a pillanatban, amikor az anyatej után döntenem kellett arról, milyen pépes majd szilárd ételeket adok nekik, tudtam, hogy csakis saját készítésűeket.
A főzés és a gyerekeim öröme olyan sikerélményt adott, hogy megszállottan gyűjteni kezdtem a recepteket, jártam a piacokat, fedeztem fel újabb és újabb gyerekeknek való ízeket, alapanyagokat és formákat. És ekkor jöttem rá, hogy nincs olyan szakácskönyv, ami igazán nekik és az ő szüleiknek íródott volna. A babakor után már nem foglalkoznak a gyerekekkel a szakácskönyvek, mintha mindenből ugyanannyit és ugyanolyat kéne adni nekik, mint a felnőtteknek. Pedig nem.
Ahogy nőttek ők, úgy fejlődött az én főzési tudományom is, és ma már a komolyabb konyhatechnikai műveletek sem hoznek zavarba. És mindezt úgy, hogy dolgozó nőként hétköznapokon nekem is csak fél órám van valamit eléjük varázsolni.
Félreértés ne essék, nem vagyok szakács, és nem vagyok profi a konyhában! Csak mérhetetlen megelégedettséggel tölt el, ha a családom az én főztömet eszi, és hogy a gyerekeimet egész életükben elkísérik majd az otthon ízei és illatai.
Ez egy olyan receptkönyv, ami a szülőknek íródott, de a gyerekek ízlését tükrözi, és őket is bevonja az ételek elkészítésébe, hogy együtt, örömteli módon készüljenek az ételek. Csak remélni tudom, hogy önöknek is olyan örömet okoz majd a konyha, mint nekem, amikor a kislányom hétvégén megkérdezi: “Anya ma mit főzünk? Segíthetek?”

Demcsák Zsuzsa

További információk

Szerző

Demcsák Zsuzsa

Kiadó

Piac & Profit Kiadó Kft.

Oldalszám

192

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2011-11-02

ISBN

9789630823401

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Konyha, tündérek”értékelése elsőként