-26%
-26%Burgerek nagykönyve

Burgerek nagykönyve

4 800 Ft 3 552 Ft

Készleten

Cikkszám: 141314
Kategória: Kiadó: Kossuth Kiadó ZRt.
A kiadás időpontja: 2017-09-08
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az utóbbi években a konyhaművészet újra felfedezte a kreatív street foodot, amihez hozzátartozik a hamburger reneszánsza is. A legfinomabb húspogácsákkal, ropogós, mégis puha zsemlékkel, fűszeres szószokkal és mindenféle csábító extrával a konyhaművészet mostohagyermekéből a burger egy külön életstílust képviselő trend étellé vált.
A magam részéről, köszönöm, de megvagyok a gyorsétteremláncok satnya burgerutánzatai nélkül – a saját készítésű burger a menő! A legjobb összetevőkből készült házi hamburger valódi kinyilatkoztatás, amely a saját készítésű hamburgerzsemlénél és húspogácsánál kezdődik, és a szószoknál, a köreteknél és a salátáknál ér véget. A receptek összetevői közül, amit lehet, mindent magam készítek el – és higgyék el nekem, a különbség leírhatatlan.
Az amerikai étkezési kultúra hatásai mellett szívesen merítek ihletet a mediterrán, keleti és ázsiai konyhaművészetből is. Az olyan újdonságok, mint a pesto, humusz vagy az algasaláta, teszik a burgerek világát még színesebbé, ízesebbé és változatosabbá.
A burgerpogácsa készülhet marhahúsból, lassan sült sertéshúsból, halból, sajtból, sőt lehet vegetáriánus vagy akár vegán is: számomra minden burger egy műalkotás. 40 fantáziadús burgerrecepttel és még ugyanennyi zsemle-, húspogácsa-, szósz-, köret- és salátarecepttel Ön is egy csapásra a burgerkészítés mesterévé válik.

További információk

Kiadó

Kossuth Kiadó ZRt.

Oldalszám

144

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-09-08

ISBN

9789630987370

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Burgerek nagykönyve”értékelése elsőként