-23%
-23%Az én alapszakácskönyvem

Az én alapszakácskönyvem

3 499 Ft 2 694 Ft

Sütés-főzés lépésről lépésre

Készleten

Cikkszám: 115732
Kategória: Szerző: Kiadó: Alexandra Kiadó
A kiadás időpontja: 2012-11-16
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Amikor Horváth Ilona több mint ötven éve megírta zseniális szakácskönyvét, még nem sejtette, hogy évtizedeken át ez lesz az, melyből a sütés-főzés tudományát nemzedékek sora tanulja meg. Ám az eltelt fél évszázad alatt sok minden változott a konyhán és környékén. Más lett a választék, beszerezhetők az egzotikus gyümölcsök, a tengeri herkentyűk, és sok egyéb is kapható, ami pár évtizede még elképzelhetetlen volt. Már azon sem lepődik meg senki, ha olasz lasagne, kínai édes-savanyú leves vagy éppen zamatos thai rizses csirke az ebéd. De nemcsak a szokásaink és a körülmények változtak, hanem a felfogásunk is: figyelünk, mi kerül a kosarunkba vagy a tányérunkra, tudatosabban étkezünk. Átértékelődött tehát sok minden.
“Az én alapszakácskönyvem” célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományit, az új kihívásoknak is megfeleljen. Így nemcsak a klasszikus hazai ételeket gyűjti össze, hanem sok-sok külföldi, de már itthon is rendszeresen főzött, mennyei specialitást. Helyet kapott még benne egy terjedelmes táplálkozási lexikon, valamint egy kalóriatáblázat; a recepteket pedig kiegészíti számtalan fortély és egy olyan egyedülálló – a tudatos étkezéshez néha nélkülözhetetlen- kis összefoglalás, melyből megtudhatjuk az adott étel kalória-, tápanyag – és koleszterintartalmát.

További információk

Szerző

Hargitai György

Kiadó

Alexandra Kiadó

Oldalszám

704

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2012-11-16

ISBN

9789633570722

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az én alapszakácskönyvem”értékelése elsőként