-26%
-26%Érzékenyek szakácskönyve

Érzékenyek szakácskönyve

4 410 Ft 3 263 Ft

Glutén-, laktóz-, cukor- mentes ételek

Elfogyott

Cikkszám: 127643
Kategória: Szerző: Kiadó: Perfact-Pro Kft.
A kiadás időpontja: 2014-12-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Vajon mik a jó szakácskönyv fő ismérvei? Hogy olyan recepteket tartalmaz, amelyek elkészítéséhez azonnal kedvet kapunk? Talán hozzátartozik, hogy a receptek változatos alapanyagokból legyenek összeállítva, és lehetőleg legyenek egészségesek. Az pedig már csak hab a tortán, ha a szerző közvetlensége és az ínycsiklandozó fotók magával ragadnak.
Jelen szakácskönyvben a felsoroltakkal mind találkozunk.
A szerző, Dr. Tolnai Orsolya akkor kényszerült szembenézni azzal, hogy felfedezze a glutén-, laktóz- és cukormentes ételekben rejlő lehetőségeket, amikor a már meglévő inzulinrezisztenciája mellé glutén-, és laktózérzékenységet is diagnosztizáltak nála. Ő azonban megtalálta a módját, hogyan tud boldogulni a „mindenmentes” táplálkozás útvesztőjében, hogyan tudja a lehető legváltozatosabb ételeket elkészíteni laktóz, glutén, és cukor használata nélkül. Ezeket a felfedezéseket receptkönyvén keresztül most nekünk is átadja.
Receptjeiben megpróbálta a hagyományost a modernnel, a teljesen szokványos alapanyagokat a kevésbé szokványosakkal ötvözni.

További információk

Szerző

Dr. Tolnai Orsolya

Kiadó

Perfact-Pro Kft.

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2014-12-05

ISBN

9789639929463

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Érzékenyek szakácskönyve”értékelése elsőként