-23%
-23%Az alma – A növény és receptek

Az alma – A növény és receptek

2 495 Ft 1 922 Ft

Készleten

Cikkszám: 111814
Kategória: Szerző: Kiadó: Cser Kiadó
A kiadás időpontja: 2012-03-06
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az alma, a Paradicsom tiltott gyümölcse, a több ezer éves történet szerint Éva kezében a csábítás eszköze, az egyik legfontosabb gyümölcsünk. Végigkíséri az emberiség történetét, számos legendában (Paris almája, Tell Vilmos), művészeti alkotásban szerepel. Európában szinte mindenütt megterem, termesztik is évszázadok óta, azaz szinte mindig kéznél van, mindennapi, állandó élelmiszerünk. Nem véletlenül, hiszen nemcsak állandó, hanem nagyon szerethető, és fontos is. Szerethető, mert pompás az íze, az ezernyi fajta mindegyikének csinos a külleme, jól mutat a különféle ételekben, és remekül illeszkedik mindenféle menübe, de mindezeken túl fontos is, mert a maroknyi gyümölcsben sokféle gyógyerő lakozik.

Ebben a könyvben az alma mindezen jó tulajdonságairól olvashatnak. A bevezetőben feltárjuk az alma történetét, botanikáját, gyógyhatásait, különféle felhasználási területeit. Ezt követően olyan ételek receptjeinek gyűjteménye következik, amelyekben az almáé a főszerep, kezdve a pompás salátákkal, levesekkel, húsételekkel, eljutva a mesés almás süteményekig.

Tartsanak hát velem, és fedezzék fel újra mindannyiunk kedves ismerősét, az almát!
a Szerző

További információk

Szerző

Eisenstock Ildikó

Kiadó

Cser Kiadó

Oldalszám

136

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2012-03-06

ISBN

9789632782386

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az alma – A növény és receptek”értékelése elsőként