-26%
-26%Vagány vagy!

Vagány vagy!

3 290 Ft 2 435 Ft

Készleten

Cikkszám: 140838
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2017-07-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Arról van szó, hogy elég tökösek vagyunk-e ahhoz, hogy úgy lépjünk fel, mint saját magunk legragyogóbb, legboldogabb, legvagányabb verziója, akárhogy nézzen is ki. A jó hír az, hogy ahhoz, hogy ez megtörténjen, csak egy picike módosításra van szükség: el kell jutnod oda, hogy nemcsak meg akarod változtatni az életedet, hanem eldöntöd, hogy megváltoztatod.”

A Vagány vagy! üde önfejlesztő könyv azoknak, akik elszántan szeretnének javítani az életminőségükön, de nem akarnak teljesen tönkremenni az eddigi ügyetlen próbálkozásaikban.

Jen Sincero világutazó sikercoach, frissítően szórakoztató útmutatója 27 falatnyi fejezetben kínál csipetnyi káromkodással fűszerezett mulatságos és inspiráló történeteket, bölcs tanácsokat, egyszerű feladatokat, hogy segítséget nyújtson:

obeazonosítani és megváltoztatni önszabotáló viselkedésmintázataidat, melyek megakadályoznak abban, hogy elérd, amit szeretnél;
omegteremteni azt az életet, melyet egyszerűen imádsz, MOST, azonnal;
opénzt keresni, de még mennyit!

A Vagány vagy! végére érve megérted, hogyan szeretheted meg mindazt, amin nem tudsz változtatni, hogyan változtathatod meg azt, amit nem szeretsz, és miként használhatod az Erőt arra, hogy tényleg nagyszerűvé válj.

Jen Sincero a New York Times bestsellerszerzője, rocksztár lelkületű szónok és coach, számtalan ember magánéletét és karrierútját segített megváltoztatni hírlevelek, szemináriumok, nyilvános szereplések és könyvek által. További információért iratkozz fel hírleveleire a jensincero.com-on.

New York Times bestselle

További információk

Szerző

Jen Sincero

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

273

Kiadás dátuma

2017-07-13

ISBN

9789635296927

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Vagány vagy!”értékelése elsőként