-26%
-26%Szepes Mária – Meditációk+2 CD

Szepes Mária – Meditációk+2 CD

Bolti ár: 4 490 Ft
Internetes ár: 3 322 Ft

Készleten

Cikkszám: 144271
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2018-03-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Szepes Mária hagyatékának egy eddig meg nem jelent könyvét tartod a kezedben. Ezúttal többről van szó, mint egy csendes, benső tájakra hívó elmélyülésről, bár a könyv gazdagon díszített képi tartalma könnyen magával ragadhatja az embert a magasabb létsíkok felé.

Az író-tanító vallotta, hogy az elméleti tanulmányok egy idő után nem elegendők a spirituális továbblépéshez, s akkor a kereső szellemben feltámad az igény mindezek tapasztalattá tételére.

A transzcendens élményekre nem lehet felkészülni, azok csodaszerűen érkeznek el, valamilyen különös telítődés nyomán. A valós élményekből hiányzik az öncélúság, személytelenek és mindig a magasabb megismerést szolgálják.

A könyv dupla CD-mellékletének meditációsorozatában – ami egy rég tartott tanfolyam mostanáig nem közölt anyaga – Szepes Mária saját hangján vezeti be az érdeklődőket azokba a spirituális, finoman hangolt tudatállapotokba, amelyekről mindig is beszélt, és amelyeket kiemelten fontosnak tartott.

Minden belső utazáshoz hasonlóan ez a különleges meditáció is feltárhat benned régen elfeledett, mélyen eltemetett emlékrétegeket, de nincs mitől tartanod. Annyi a dolgod csupán, hogy felismerd, ezekkel érdemes és szükséges lehet tovább foglalkoznod.

További információk

Szerző

Szepes Mária

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

132

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-03-22

ISBN

9789635297610

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szepes Mária – Meditációk+2 CD”értékelése elsőként