-26%
-26%Harc a szellemek és démonok ellen

Harc a szellemek és démonok ellen

Bolti ár: 2 970 Ft
Internetes ár: 2 198 Ft

Megtörtént esetek alapján

Készleten

Cikkszám: 120450
Kategória: Szerző: Kiadó: Tiborc Melinda
A kiadás időpontja: 2017-01-08
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A könyv témája igazi kuriózum. Hatalmas szeretet lett belefektetve, melyet mindvégig érezni is fogunk olvasása közben. Azért született meg, hogy megértsük az igaz szeretet mibenlétét és erejét, valamint azért, hogy megismerhessük a teljes valóságot a “láthatatlan világokban” élőkről és a velük kapcsolatos összefüggésekről.

A szellemek és démonok azért, mert sokan nem hisznek bennük, még ugyanúgy léteznek, mint az angyalok. Ahhoz, hogy megtudjuk kik a szellemek, tudnunk kell, mi történik a halál után, mi a lélek útja. Ahhoz, hogy megtudjuk kik a démonok, meg kell ismernünk az angyalokat, mert a kapcsolat közöttük nagyon különleges, egyikük sem létezhetne, ha nem született volna meg másikuk. Lebilincselően izgalmas, de nem félelmetes, a közelmúltban történt eseteken keresztül nyerhetünk valós képet mindannyiuk létezéséről egy olyan szerzőtől, aki a segítségnyújtás érdekében feladatainak egy részét velük tölti.

Nagyon sok titokról, elferdített valóságról kerül le a lepel, mert az, amit eddig tudtunk, nem vagy nem teljesen fedik az igazságot. Olyan érdekességekre is fény derül, minthogy miből érzékelhetjük jelenlétüket, hogyan lehetünk azonnal biztonságban, miért nem segíthetnek minden esetben az angyalok, milyen karmikus okok léteznek megjelenésük esetén, mit vélnek sokan tévesen mennyországnak és mit pokolnak, mi valójában a skizofrénia, ilyen és ehhez hasonló kérdésekre is választ kapunk. Hatalmas élménnyel leszünk gazdagabbak, átérezzük és megértjük a szeretet jelentését, igaz erejét.

További információk

Szerző

Melin Cedamus

Kiadó

Tiborc Melinda

Oldalszám

185

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-01-08

ISBN

9789630873673

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Harc a szellemek és démonok ellen”értékelése elsőként