-26%
-26%Erre születtél

Erre születtél – Bővített, 25. jubileumi kiadás

Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 433 Ft

Bővített, 25. jubileumi kiadás

Készleten

Cikkszám: 149837
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2019-05-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

AZ ERRE SZÜLETTÉL 25. JUBILEUMI, BŐVÍTETT, ÁTDOLGOZOTT KIADÁSÁT TARTOD A KEZEDBEN!

Dan Millman, A békés harcos című könyv világhírű szerzője már emberek százezreinek mutatott utat, hogy értelmet, célt és irányt találjanak életükben, az ősi bölcsességen alapuló, modern életfeladat-rendszer segítségével, melyet az Erre születtél lapjain ismerhetünk meg.

Ez az élvezetes kézikönyv akár jóskönyvként is alkalmazható, elsősorban azonban egy praktikus és jól érthető számmisztika, amely az ősi püthagoraszi tanokra épül. Miután meghatároztuk saját születési számunkat, elgondolkodtató összefüggések sora tárul fel előttünk.

Részletesen képet kapunk a születési számokból levezethető egyes életutak sajátosságairól, melyek figyelembevételével rálelhetünk arra az ÉLETRE, amelyre SZÜLETTÜNK. A jubileumi kiadás tartalmából:

– 1750-ig visszamenőleg meghatározhatjuk bárki születési számát és a hozzá tartozó életutat, beleértve a 2000 után születetteket is, akiknek az életfeladat-rendszerben egyszámjegyű szám árulkodik életútjukról.

– Megtudhatjuk, milyen nehézségekkel kell szembenéznünk és milyen erősségek jellemzik az egyes életutakat a pénz, szexualitás, egészség, életfeladatok terén.

– Megismerhetjük azokat a kulcsfontosságú spirituális törvényeket, melyek segítenek leküzdeni az egyes életutakon felbukkanó akadályokat.

– Útmutatót kapunk ahhoz, hogy megtaláljuk a képességeinkhez és velünk született vágyainkhoz leginkább illő megélhetési formát és hivatást.

– Lehull a lepel kapcsolatink rejtett dinamikájáról, az ismétlődő mintázatokról.

– Megtanulhatjuk, hogyan éljünk harmóniában életünk 9 éves ciklusaival.

– Dan Millman több példát hoz az egyes életutakhoz a hírességek és ismert emberek közül.

Miután saját számunkat meghatároztuk, barátaink, rokonaink, szeretteink adataival kezdünk játszani, és ugyancsak elgondolkodtató összefüggésekre bukkanunk!
Mindnyájunknak megvannak a magunk hegycsúcsai, amelyekre fel kell jutnunk; e módszer és e könyv segítségünkre lesz abban, hogy rátaláljunk az életre, amelyre születtünk!

Szerző: Dan Millman

További információk

Szerző

Dan Millman

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

535

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-05-02

ISBN

9789635299324

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Erre születtél – Bővített, 25. jubileumi kiadás”értékelése elsőként