-7%
-7%Elmélkedéseim a Ho’oponoponoról

Elmélkedéseim a Ho’oponoponoról

Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 697 Ft

Készleten

Cikkszám: 130198
Kategória: Szerző: Kiadó: Magánkiadás
A kiadás időpontja: 2015-06-26
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Ho’oponopono gyakorlása megváltoztatja az életünket. Általa másképp érzékeljük és látjuk a dolgokat. Képesek vagyunk inkább a jelenben és a zérón leni, ami lehetővé teszi, hogy kevesebbet reagáljunk és arra összpontosítva használjuk mentális, érzelmi és fizikai energiánkat, amit valóban szeretnénk elérni az életünkben. A Ho’oponopono türelmesebbé, kevésbé félénkké és boldogabbá tesz bennünket. Hála neki, tudatosabbá válunk arról, hogy kik vagyunk, miért vagyunk itt, és mindenek előtt, megértjük, hogy az emberek és az események azért jelennek meg az életünkben, hogy új lehetőséget adjanak nekünk. Az az igazság, hog ami velünk történik és nekünk megjelenik, mindig áldás, ha nem is látszik annak.
Mabel elmélyítette ismereteit a Ho’oponoponoban, több, mint egy évtizede napi 24 órán keresztül gyakorolja a Titkokat a Titkon túl, ezt az ősi hawaii problémamegoldó művészetet. Ennek alapján alkotta meg a saját workshopjait, adta hozzá saját bölcsességét és tehetségét; módszere egyszerű és gyakorlatias a hallgatósága sámára szerte a világon, ahogy ez rá már jellemző.
Ebben a könyvben Mabel számos írásának gyűjteményét találod, amelyeket különféle médiumokban tett közzé személyes fejlődésének egyes szakaszaiban, és amelyek mindannyiunk számára fontos gondolatokat közvetítenek.
Lehetsz békében, mindegy, mi történik körülötted, ez a TE PILLANATOD. Engedd el a múltat, élj többet a jelenben és változtasd meg az életed mindörökre.

További információk

Szerző

Mabel Katz

Kiadó

Magánkiadás

Oldalszám

229

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-06-26

ISBN

9789631225891

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Elmélkedéseim a Ho’oponoponoról”értékelése elsőként