-26%
-26%Élj céltudatosan

Élj céltudatosan

2 790 Ft 2 064 Ft

Egyenes válaszok az élet kérdéseire

Készleten

Cikkszám: 125592
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2014-09-25
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Vannak, akik maguk irányítják az életüket,
vannak, akik figyelik, és vannak, akik egyre csak ámulnak.”
Szókratész

Sokan véletlenszerűen élünk: belesodródunk kapcsolatokba, kényszerpályákra kerülünk, keressük az élet értelmét, és reménykedünk, fohászkodunk, hogy szerencsénk legyen a szerelemben, jól alakuljanak a pénzügyeink, és jó egészségnek örvendjünk.
Évekig élhetünk így, találomra, de előbb-utóbb meg kell tanulnunk céltudatosan alakítani az utunkat. Miért? Mert egy merészen új szemléletmóddal olyan életben lehet részünk, amelyben a mindennapok kihívásait valóban fel tudjuk használni a spirituális növekedéshez.
Ha tervszerűen élünk és az elveinknek megfelelően cselekszünk, olyanok leszünk, mint az erős, mégis hajlékony bambusznád: meghajlunk a szembejövő erők előtt, majd visszatérünk eredeti helyünkre.
A volt világbajnok atléta, edző és tanító, Dan Millman tovább csiszolja előző könyvei tudását. Salamoni bölcsességet és józan paraszti észjárást egyesítő, derűs stílusban adja közre időtlen elveket képviselő meglátásait.
A könyvben ismertetett elvek és gyakorlati tanácsok az élet iskolájának tömören megfogalmazott tanításai, amelyeket Millman öreg harcos-tanítómestere, Szókratész házszabályoknak nevezett.
A „ház” az életet, a Taót, a Világmindenséget, a Valóságot, a „szabályok” pedig az egyetemes törvényszerűségeket vagy alapigazságokat jelentik, és megbízható támpontot nyújtanak a céltudatos élethez. Próbáljuk ki a házszabályokat a gyakorlatban, és igazítsuk őket saját életkörülményeinkhez! Egyből látható és érezhető lesz, hogy nő a teljesítményünk, az alkotókedvünk, az örömérzetünk, még jobban elmélyül lelki életünk, miközben megálljuk helyünket az anyagi világban is.

További információk

Szerző

Dan Millman

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

172

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2014-09-25

ISBN

9789635293599

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Élj céltudatosan”értékelése elsőként