-26%
-26%Élet az élet után

Élet az élet után

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 583 Ft

Rendkívüli történetek és gyógyító üzenetek a túlvilágról a Született Médium sztárjától

Készleten

Cikkszám: 126047
Kategória: Szerző: Kiadó: Jaffa Kiadó
A kiadás időpontja: 2014-09-24
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A hatalmas népszerűségnek örvendő médium, THERESA CAPUTO, a nagysikerű amerikai tévéshow, a Született médium sztárja egy különleges világba vezető ajtót tár ki előttünk, hogy mi is megtapasztalhassuk az általa megélt különös élményeket, és megtudjuk, milyen érzés kapcsolatot teremteni a túlvilággal. A mindig szórakoztató és őszinte médium beszélgessen akár a családtagjaival, a helybeli hentessel vagy az elhunytak lelkével négyéves korában vette fel először a kapcsolatot a Szellemmel, de csak 33 éves korában tudta teljesen elfogadni ezt a különleges adottságot. Addig a pillanatig teljesen átlagos életet élt. Elfoglalt feleség és dolgozó anya volt, ám közben krónikus szorongás gyötörte, amely abból fakadt, hogy nem volt hajlandó tudomást venni a képességeiről. Amint kapcsolatba lépett a túlvilággal, rájött, hogy a közérzetén sokat javított a Szellemtől érkező üzenetek közvetítése, így mind a mai napig arra használja rendkívüli adottságát, hogy kigyógyítsa az embereket a szeretteik elvesztése felett érzett fájdalmukból.
Az Élet az élet után betekintést enged Theresa médiumként végzett munkájának titkaiba: abba, mi történik a lelkünkkel, ha meghalunk, a Szellem szerint milyen a mennyország, mit akarnak tudomásunkra hozni az elhunytak, miért fontos a pozitív élet, és milyen sokféle szerepet játszanak a családtagjaink, a barátaink, az angyalok, a vezetők, a hit lelkei és Isten a földi és a túlvilági életünkben. Azt is megtudhatjuk, hogyan teremthetünk kapcsolatot a Szellemmel, hogy észrevegyük, amikor a szeretteink kinyújtják felénk a kezüket.
Személyes történetén, lenyűgöző anekdotáin és lélegzetelállító szeánszain keresztül THERESA CAPUTO elárulja, hogyan kommunikál a Szellemmel, és segít megérteni azokat a fontos leckéket és üzeneteket, amelyeket nap mint nap el kell fogadnunk.

További információk

Szerző

Theresa Caputo

Kiadó

Jaffa Kiadó

Oldalszám

256

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2014-09-24

ISBN

9786155418877

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Élet az élet után”értékelése elsőként