-26%
-26%Buddha

Buddha

Bolti ár: 4 490 Ft
Internetes ár: 3 322 Ft

Egy fiatalember útja a megvilágosodásig

Készleten

Cikkszám: 150029
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2019-05-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Két csapdát kell elkerülnünk az igazsághoz vezető úton. Az egyik, ha nem megyünk végig rajta, a másik, ha el sem indulunk.”

Milyen út vezetett Sziddhártha herceg Buddhává válásáig? Deepak Chopra magával ragadó regényéből megismerhetjük a fiatal herceg felemelkedésének és megvilágosodásának teljes történetét.
Gautama Sziddhártha herceg gyermeki évei bőségben és boldogságban teltek palotája oltalmazó falai között. Élete akkor vett fordulatot, amikor a felnőttkort elérve első lépéseit tette a nagyvilágban. Az ifjú és ártatlan herceg számára ismeretlen dolgokat tapasztalt meg. Borzalmas nyomort és szegénységet, betegséget, öregséget látott maga körül. Sziddhártha előtt egyszeriben feltárult az élet fájdalmas oldala, s ez lecsendesíthetetlen elhivatottságot ébresztett szívében. Úgy döntött, hátrahagyja rangját és az azzal járó pompát és örökséget, vándor szerzetesnek áll, hogy életét mások megsegítésének szentelhesse.
Buddha ma a béke és nyugalom megtestesítőjeként él a köztudatban, azonban kifejezetten viharos életet élt sok-sok varázslatos eseménnyel, szerelemmel, küzdelemmel és lemondással fűszerezve. Intenzív spirituális utazása a halál kapujáig és azon is túl sodorta őt, hogy aztán ott, az elmúlás árnyékában szembesüljön emberi korlátaival és lelki szabadságával. Az anyagi világ okozta szenvedéseken felülemelkedve végül a megvilágosodottság állapotába merült.
Buddha élete magával ragad és inspirál. Mindaz, amin átment, és a tapasztalatai általa felfedett igazságok élő ismeret formájában vannak jelen világunk minden szegletében. Deepak Chopra regénye nemesen egyszerű, szívszorító, mégis végtelenül szórakoztató mese egy lélek útjáról a megvilágosodás felé.

Szerző: Deepak Chopra

További információk

Szerző

Deepak Chopra

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

351

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2019-05-15

ISBN

9789635299676

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Buddha”értékelése elsőként