-21%
-21%Az új energia mesterei

Az új energia mesterei

Bolti ár: 2 625 Ft
Internetes ár: 2 074 Ft

Készleten

Cikkszám: 138964
Kategória: Szerző: Kiadó: Unio Mystica Kft.
A kiadás időpontja: 2017-03-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Inspiráló felismerések az Új Energiában

A felemelkedett mester, Adamus Saint Germain változó világunk egyik legfontosabb fáklyavivője az új tudatosságban élő emberiség számára. Üzenetei konkrét válaszokat kínálnak napjaink központi létfontosságú kérdéseire, többek között a következőkre: Hogyan tudjuk meghaladni a lelki blokkokat és az energetikai korlátokat? Hogyan tudunk felszabadulni a családi összefonódások alól? Melyek az új értékek, az új célok és utak?

Geoffrey és Linda Hoppe közvetítésében Adamus megmutatja nekünk, hogy hogyan teheti mindenki magáévá az új energia használatának képességét: a valódi rendeltetésünknek megfelelő, az Istenivel összhangban álló életet.

Az Új Energia Mesterei értik, hogy a mesteri lét az emberi mivoltukról szól. Tudják, hogy az összes energia önmagukba való integrálása a cél. Az Új Energia Mesterei értik az Öröm elvét, és elengedik a szenvedés régi koncepcióját. Az Új Energia Mesterei értik, tudják, hogy elengedhetetlenül szükséges az emberiség, a közösség részeként létezni, értik, hogy az elkülönülés, az elszigetelődés nem szolgálja mások szükségleteit azokét, akik készen állnak a tanító megjelenésére az életükben.

További információk

Szerző

Adamus Saint-Germain

Kiadó

Unio Mystica Kft.

Oldalszám

144

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-03-02

ISBN

9786155546167

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az új energia mesterei”értékelése elsőként