-21%
-21%A Szeretet Tere – 3. Oroszország Zengő Cédrusai

A Szeretet Tere – 3. Oroszország Zengő Cédrusai

Bolti ár: 3 390 Ft
Internetes ár: 2 679 Ft

Készleten

Cikkszám: 104020
Kategória: Szerző: Kiadó: Silvana Kiadó
A kiadás időpontja: 2010-11-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A SZERETET TERE, a sorozat harmadik könyve, mely a szerző második útját írla le Anasztázia tisztására és az ott töltött időt.
A könyv tele van új képekkel a gyermek természetes, a természettel teljes harmóniában álló neveléséről, a szoptatás szellemi jelentőségéről és fontosságáról és az ókori megalitikus emlékművek üzenetéről.
Leírja, hogyan tudja minden ember saját érzésbeli és gondolatbeli tisztaságával befolyásolni és megváltoztatni az egész Föld sorsát és jövőjét és gyakorlati tanácsokat ad arra, hogyan lehet Anasztázia boldogsáról szóló vízióját átültetni a hétköznapokba.
Megre meglátogat egy különös iskolát, melyet Styetyinyin akadémikus vezet, ahol a gyermekek saját maguk építik iskolájukat és ahol az orosz iskolarendszer által megkívánt tízéves kötelező tananyagot az itt talnuló gyermekek két év alatt veszik át.
Ezen túl elmesél még egy megható történetet arról is, hogyan próbáltak “felsőbb utasításra” fegyverekkel behatolni Anasztázia tisztására. A könyv rámutat a Szeretet és az erőszak elutasításának határtalan erejére.

További információk

Szerző

Vlagyimir Megre

Kiadó

Silvana Kiadó

Oldalszám

226

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2010-11-05

ISBN

9788096953929

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A Szeretet Tere – 3. Oroszország Zengő Cédrusai”értékelése elsőként