-26%
-26%A materializmus vége

A materializmus vége

Bolti ár: 4 300 Ft
Internetes ár: 3 182 Ft

A tudomány és a spiritualitás találkozása a paranormális jelenségek bizonyítékainak fényében

Készleten

Cikkszám: 103981
Kategória: Szerző: Kiadó: Ursus Libris Kft.
A kiadás időpontja: 2010-11-04
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Telepátia, távolbalátás, prekogníció, pszichokinézis, okkult gyógyítás, posztkogníció, testen kívüli és halálközeli élmények, halál utáni élet, médiumitás, reinkarnáció.
Paranormális jelenségek, amelyekről napjaink merev természettudományos gondolkodása nem akar tudni, pedig létezésüket emberek millióinak tapasztalatai támasztják alá, és sokuk valós voltát szigorúan tudományos vizsgálatok is igazolják.
Charles T. Tart – aki egyben transzperszonális pszichológus is – több mint ötven éve kutatja ezt a területet. Könyvében számos érdekes kísérlet és élmény leírása mellett elmagyarázza, hogy miért és hogyan kell a spirituális világ valóságát racionális nézőpontból vizsgálni. Megmutatja, milyen egyoldalú, önző és sivár a korunkban eluralkodott materializmus mögött meghúzódó világkép, és hogy éppen a paranormális jelenségek létének tudomásul vétele jelenthetné egyfajta spirituális felébredés kezdetét, indíthatná el spirituális képességeink kibontakozását és az életünkben munkálkodó mélyebb erők felfedezését.

További információk

Szerző

Charles T. Tart

Kiadó

Ursus Libris Kft.

Oldalszám

380

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2010-11-04

ISBN

9789639718333

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A materializmus vége”értékelése elsőként