-26%
-26%A bőség törvénye

A bőség törvénye

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 953 Ft

Készleten

Cikkszám: 144785
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2018-04-25
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Sokan látták A Titok című filmet, vagy olvasták a könyvet, és hisznek benne, hogy bármilyen kívánt anyagi dolgot kérhetünk a világegyetemtől, amelyet aztán a Vonzás Törvénye elhoz nekünk. De persze ez nem ilyen egyszerű. Ha szeretnénk megváltoztatni a világunkat, meg kell változtatnunk gondolkodásmódunkat. E különleges könyvben Esther és Jerry Hicks megismertet bennünket a titokkal, amely a Vonzás Törvénye hátterében áll. Világosan elmagyarázzák, hogyan összpontosítsuk energiánkat a jólét megvalósításához.

Tanulj meg bőséget teremteni azáltal, hogy
– arra összpontosítasz, amit kívánsz, és nem arra, hogy mi hiányzik az életedből.
– gazdagnak, nem pedig szegénynek látod magad.
– elképzeled magadat, amint örömödet leled a célban vagy életmódban, amelyről álmodsz – látod magadat örömmel élni a vágyott házban, vagy a kívánt kocsit vezetve.

Abraham hatékony módszerei megtanítanak rá, hogy mi is valójában a jólét, és hogyan hozhatod el ezt az energiát az életedbe a Vonzás Törvényének felhasználásával.

Mindenkinek jut elég. Mindnyájatok esetében az a lényeg, hogy lássátok és akarjátok – és akkor vonzani fogjátok. Tudjátok, hogy hatalmatokban áll vonzani bármit, amire csak vágytok. Jelentsétek ki határozottan, hogy a pénz könnyedén áramlik hozzátok, és a bőség és a jólét korlátlanul a rendelkezésetekre áll.

Esther és Jerry Hicks ismerteti az Abraham-Hicks-féle tanításokat az Egyesül Államok városaiban. Nemzetközi hírű weboldaluk címe: www.abraham-hicks.com. Legutóbb többek között Oprah, a The Daily Telegraph és a The Daily Mail készített velük interjút.

További információk

Szerző

Esther, Jerry Hicks

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

287

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-04-25

ISBN

9789635298013

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A bőség törvénye”értékelése elsőként