-23%
-23%The Secret – A titok

The Secret – A titok

3 990 Ft 3 072 Ft

Készleten

Cikkszám: 76930
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2007-09-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Nemzedékről nemzedékre örökítették, mohón sóvárogtak utána, elvesztették, ellopták, hihetetlen pénzekért adták-vették. Az évezredes Titok tudói olyan történelmi nagyságok voltak, mint Platón, Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein, és még sok más feltaláló, teológus, tudós és elismert gondolkodó. De most végre fellebben róla a fátyol.

“Ha megismered a Titkot, megtudod, hogyan érhetsz el és tehetsz magadévá bármit, amit csak szeretnél. Igaz valód tárul fel előtted. Rájössz, hogy micsoda nagyszerű dolgok várnak rád az életben.” – a Bevezetésből

A Nagy Titok töredékei eddig is fellelhetők voltak szájhagyomány útján fennmaradt bölcsességekben, irodalmi művekben, különböző vallásos és filozófiai szövegekben. A darabkák azonban most először állnak össze teljes kinyilatkoztatássá, mely képes megváltoztatni mindazok életét, akik kapcsolatba kerülnek vele.
Ez a könyv megmutatja, hogyan használhatod a Titkot életed minden területén – legyen szó pénzről, egészségről, kapcsolatokról, vagy a boldogságról úgy általában. Segítségével felfedezhetsz egy benned rejlő, kiaknázatlan erőforrást, amely képes megszépíteni az életedet.
A könyv lapjain mai tanítómesterek szólalnak meg, akik már megtapasztalták ezt az erőt. Ők a Titok által megszabadultak betegségeiktől, mesés vagyonra tettek szert, legyőzték az előttük tornyosuló akadályokat, és olyan dolgokra voltak képesek, amelyeket a legtöbb ember lehetetlennek gondol.

A szerző, RHONDA BYRNE – oly sokunkhoz hasonlóan – a keresők útját járja. Ő azonban a fejébe vette, hogy összekovácsol egy írókból, vezetőkből, tanítókból, filmesekből, tervezőkből, és kiadókból álló csodacsapatot, amely segít valóra váltani nagyszabású vízióját: jobbá tenni milliók életét.

További információk

Szerző

Rhonda Byrne

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

198

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2007-09-13

ISBN

9789635289981

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“The Secret – A titok”értékelése elsőként