-26%
-26%Smaragdtábla

Smaragdtábla

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 953 Ft

Készleten

Cikkszám: 109748
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2011-10-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

„A Smaragdtábla az egyik legfontosabb művem, amely az összefüggések tudományát próbálja bizonyítani hiteles források, az összehasonlító vallástudomány, a természettudományok, a mélypszichológia és a saját tapasztalataim alapján… E könyv megkísérli összevetni az ősi hagyomány és a modern természettudomány egymást kiegészítő szoros összefüggéseit.”

Szepes Mária

Az ókori Egyiptomból származó Smaragdtábla, amelyet Hermész Triszmegisztosznak tulajdonítanak, útmutatást nyújt az ember számára a mágikus erők használatához. Gondolati magva az, hogy lényegét tekintve minden azonos alapformákra épül, és minden mindennel összefügg.

Az először 1994-ben megjelent Smaragdtábla címéhez hűen arra törekszik, hogy egységbe foglalja az ember és a világegyetem jelenségeit. Ezt nevezte Szepes Mária az összefüggések tudományának, amely tulajdonképpen a természettudomány, a művészet és a filozófia szintézise. A könyvet olvasva olyan rálátást kaphatunk a világ dolgaira, amellyel számunkra is kézzelfoghatóvá válik, hogy valóban minden mindennel kapcsolatban van, és nyilvánvaló igazságként fogadhatjuk el az „amint fent, úgy lent” ősi elvét.

További információk

Szerző

Szepes Mária

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

293

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2011-10-18

ISBN

9789635291236

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Smaragdtábla”értékelése elsőként