-56%
-56%Meghívó

Meghívó

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 743 Ft

Nem érdekel, mit csinálsz, hogyan élsz, csak az érdekel, mered-e álmodni szíved vágyait.

Készleten

Cikkszám: 125484
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2014-08-14
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Meghívó a lélek vágyódásának térképe, a szenvedélyes élet óhajtása és szembenézés önmagunkkal, hogy ne érjük be az igazságnál kevesebbel.
Gyönyörű „dal”, amely szájról szájra terjed, e-mailben továbbítják, és lelkigyakorlatokon olvassák fel. Aki meghallotta, annak megváltoztatta az életét.
A Meghívó kitárja egy új élet kapuját, amely mögött csak meghittséget és őszinteséget találsz, békés együttélést önmagaddal és a körülötted lévő világgal.
A Meghívó felbecsülhetetlen értékű kalauz az élet kínálta valódi szépség felfedezéséhez. Oriah utazásra hívja lelkedet. Fogadd el a meghívást, és tárd ki szívedet e jelentőségteljes út előtt!

„Meghívásom lényege az, hogy éljük életünket nagyobb meghittséggel, anélkül hogy bármiféle más garanciánk lenne a teljesség tényleges belső értékein kívül. Hogy segítsek utadon, minden fejezet végén felajánlok egy meditációt. Ezek a meditációk nem receptek, amelyek alapján megjavíthatunk minden nehézséget és boldogtalanságot, de segítettek nekem is, és azoknak is, akikkel dolgoztam, hogy kitágítsuk világunkat, és bensőségesebb viszonyt alakítsunk ki önmagunkkal.”

További információk

Szerző

Oriah Mountain Dreamer

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

192

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2014-08-14

ISBN

9789635291991

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Meghívó”értékelése elsőként