-26%
-26%Lélekmozaikok

Lélekmozaikok

Bolti ár: 3 890 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft

Tudatosság – Személyiségfejlődés – A tudattérkép 33 titka

Készleten

Cikkszám: 130344
Kategória: Szerző: Kiadó: Luna Stelle Bt.
A kiadás időpontja: 2015-07-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Életünk során mindnyájan harmóniára, testi, lelki egészségre és bőségre törekszünk, sokszor azonban nehézségekkel szembesülünk. Tudjuk-e ezeket a helyzeteket lehetőségként látni? Mitől függ az, hogy míg egy élethelyzet megoldása valakinek könnyű feladat, addig másnak egy komoly probléma, amitől fél? Milyen gyakorlati előnyökkel jár a tudatszintek megismerése?

A személyiség- és spirituális fejlődés szakaszainak tudatában jobban megismerjük Önmagunkat és másokat. Olyan összefüggéseket értünk meg, amelyeknek köszönhetően könnyebben teremtünk egyensúlyt életünk négy fő területén: kapcsolatainkban, munkánkban, pénzügyeinkben és egészségünkben. Hozzásegít, hogy hatékonyabban működtessük a vonzás törvényét, így álmaink és céljaink is könnyebben válnak valóra.

A könyv számos tapasztalati meglátással ébreszt rá a saját életünk iránti felelősségvállalás elkerülhetetlenségére. Inspirál és közelebb hozza a hétköznapi élethez a tudatosság mibenlétét. Megtanulhatjuk belőle, mit tegyünk, hogy Sorsunkat felemeljük, és magasabb tudatossági szintre kerüljünk.

Szeretettel kívánok nagy felismeréseket neked is a könyv olvasása közben!
Dr. Ábrahám-Hörömpő Andrea

További információk

Szerző

Dr. Ábrahám-Hörömpő Andrea

Kiadó

Luna Stelle Bt.

Oldalszám

293

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-07-17

ISBN

9789631226843

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Lélekmozaikok”értékelése elsőként