Kosár “Meghívó” hozzá lett adva a kosaradhoz.
-26%
-26%Kapcsolataink

Kapcsolataink

Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 435 Ft

Készleten

Cikkszám: 102447
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2010-08-19
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kurt Tepperwein szerint a hőn áhított boldogságot kapcsolatainkon keresztül érhetjük el. Persze kapcsolatok alatt nem csupán párkapcsolatokat kell értenünk. Az első, és legfontosabb lépés, hogy önmagunkkal legyünk jóban, hogy rátaláljunk a lényünk mélyén rejlő, változatlan magra, valódi önmagunkra. Ha szerepek nélkül, önvalónk alapján éljük az életünket, ha kiegyensúlyozott boldogságban lehet részünk.

A második lépés párkapcsolatunk szemügyre vétele. Csak az kaphatja meg kapcsolatától, amit szeretne, aki tisztában van a szükségleteivel, és képes ítélkezés nélkül kifejezni az érzéseit. Tepperwein megtanítja nekünk, hogyan közeledhetünk tisztelettel a párunk felé, és hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a párkapcsolatunk által kínált lehetőségekből. Következő feladatunk, hogy tudatosan viszonyuljunk a világhoz: ha elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy megkérdőjelezzük, és helyes hozzáállásra, illetve szemléletmódra cseréljük rögzült meggyőződéseinket, a világ hozzánk és a vágyainkhoz idomul. A könyvből megtanulhatjuk, hogyan változtathatunk pozitívan a világunkon meggyőződéseink segítségével.

Végül pedig tisztáznunk kell kapcsolatunkat az univerzális energiával, amely úgy vesz körül minket, akárcsak a víz a halakat. A szerző feltárja azokat a lehetőségeket, amelyeken keresztül hozzáférhetünk ehhez az energiához, és megtanítja, hogyan kerülhetünk magasabb szellemi szintre az univerzális energia tudatos megtapasztalásával.

„A boldogság méretre készült ruha. Boldogtalanná azok válnak, akik valaki más ruháját akarják viselni.”

További információk

Szerző

Kurt Tepperwein

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

279

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2010-08-19

ISBN

9789635290727

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Kapcsolataink”értékelése elsőként