-21%
-21%Újjászületés virág tarottal

Újjászületés virág tarottal

Bolti ár: 4 490 Ft
Internetes ár: 3 547 Ft

Egyedi festésű jóskártya a könyvben!

Készleten

Cikkszám: 142826
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Szilvia és TSA Bt.
A kiadás időpontja: 2017-11-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A tarot ősi szimbólumrendszer, ami évezredek tudását hordozza, eredete az idők homályába vész. Nem egyszerűen jóskártya, hanem az önmegismerés, a tudatalattival való kommunikáció eszköze. A szerző új, modern köntösbe öltöztette ezt az ősi tudást, és a virágok nyelvén tolmácsolja. Egyedi képein keresztül közel hozza a természet szimbólumnyelvét is, a magyarázatokat pedig történetekkel és versekkel fűszerezi, teszi érthetőbbé.
A virág tarot kártyák segítségével az Olvasó jobban megismerheti önmagát, megértheti élete eseményeit, fordulatait. A képek érdekesen és lenyűgözően jelenítenek meg olyan elvont fogalmakat, mint például az igazság vagy a kiegyensúlyozottság. A kártyák szépséget és szeretetenergiát közvetítenek, gondolatokat és érzéseket ébresztenek, hatásukra másként látjuk az életünket és a körülöttünk lévő világot – újjászületünk.
Az egyes kártyalapokat kiemelve 25 lapos csomagot kap az Olvasó. Ennek segítségével az ajánlott módokon és magyarázatok alapján bepillanthat saját lelkébe, sorsába.

További információk

Szerző

Joó Mária

Kiadó

Szilvia és TSA Bt.

Oldalszám

180

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-17

ISBN

9786158072014

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Újjászületés virág tarottal”értékelése elsőként