-26%
-26%Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár

Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár

Bolti ár: 4 490 Ft
Internetes ár: 3 322 Ft

Készleten

Cikkszám: 140108
Kategória: Szerző: Kiadó: Kossuth Kiadó ZRt.
A kiadás időpontja: 2017-05-25
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A teljesebb, egészségesebb élet alapja az önismeret, saját magunk felelősségének felismerése az életünk alakulásában. Az álmaink tükrébe nézve szembesülhetünk vágyainkkal, félelmeinkkel, terveinkkel, az életbeli elakadásainkra kaphatunk egy-egy új szemszöget, és ezek alapján nekiláthatunk az életünk rendbe szedésének.
Felfedezhetjük a világ mögötti világot, a létezés végtelen mélységeit.

A könyv nemcsak a laikus olvasóközönség számára ad a mindennapokhoz irányadó, meditatív jellegű, önfeltáró, lélekerősítő segítséget, hanem – mivel analógia- és szimbólumérzékenységet is fejleszt -, pszichológusoknak, asztrológusoknak, mentálhigiénés szakembereknek, segítő foglalkozásúaknak egyaránt hasznos.
Számos konkrét álom és ezek megfejtése található meg a könyvben a szerző húsz éves álomfejtő munkájának anyagából, továbbá egy betűrendes Szimbólumszótár segíti az olvasó önismeretének fejlesztését, saját álomfejtő praxisának kialakítását. Hiszen az a legfontosabb, hogy az álomgazdának magának mit is mond a saját álma, és hogy ő mit mond magának a saját álmáról és ez által a saját életéről.

“Olyan igényességgel megszerkesztett könyvet tartok a kezemben, amely azon kívül, hogy tartalmában nagy formátumú, sokrétű, szellemiségében páratlan. Olvasásakor lelkemben végtelen ajtók nyíltak meg, gondolatok, képek, amelyek felelnek belső
kérdéseimre.
Könyvet én is írtam az álmokról. Folytatása ebben a műben található meg.
Szavaival, látomásaimmal azonosulnom kellett. Mondatokat olvastam, amelyek már jártak nálam, és előre megvilágították a végtelen, sosem változót. Azonosságuk
megdöbbent, ajándékuk kimeríthetetlen.”
Szepes Mária

További információk

Szerző

Tar Ildikó

Kiadó

Kossuth Kiadó ZRt.

Oldalszám

448

Kiadás dátuma

2017-05-25

ISBN

9789630989053

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár”értékelése elsőként