-26%
-26%Gyógyulás gyógyszerek nélkül

Gyógyulás gyógyszerek nélkül

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 953 Ft

Bizonyíték az öngyógyítás hatékonyságára

Készleten

Cikkszám: 124074
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2014-05-08
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

„Léteznek olyan tudományos adatok, amelyek alátámasztják a köztudatban terjengő, csodának tűnő öngyógyító történeteket? Meghiszem azt! Bizonyíték van rá, hogy elménk megváltoztatásával gyökeresen megváltoztathatjuk a testünket. Ahogy arra is, hogy az egészségtelen gondolatok megbetegítenek. És nem csak mentálisan. Élettanilag. Hogyan lehetséges ez? Ne aggódjanak. Pontosan elmagyarázom, hogyan lesz betegség az egészségtelen gondolatokból és érzelmekből, és hogyan segítik a test felépülését az egészséges gondolatok és érzelmek.”

A klinikai kísérletekben placebo hatásnak nevezett jelenség során a páciensek nem egyszerűen jobban lesznek. Nem csak „képzelődnek”. Valóban meggyógyítják a testüket, amikor meggyógyítják a gondolataikat.
Amikor maga is betegeskedni kezdett, Dr. Lissa Rankin úgy érezte, hiányzik valami a hagyományos orvosi módszerekből: a felismerés, miszerint a test képes helyrehozni magát, és az a módszer, ahogyan a tudat erejével aktivizálhatjuk ezt a képességét. Kutatásai során rájött, hogy az egészségügy immár ötven éve igazolta a test öngyógyító képességének létezését.
„Gondolatainkban több az orvosság, mint korunk számtalan káprázatos felfedezésében.”
A Gyógyulás gyógyszerek nélkül tudományos adatokkal bizonyítja, hogy a magány, a pesszimizmus, a szomorúság, a félelem és a szorongás rongálja a testet, ugyanakkor a bensőséges kapcsolatok, a hála, az intimitás, a meditáció és a hiteles önkifejezési módszerek elindítják a test öngyógyító folyamatait. A könyv segítségével felfedezhetjük azt a tudományos eredményeken alapuló, forradalmian új módszert, aminek használatával diagnosztizálhatjuk életünk spirituális, környezeti, táplálkozási és kapcsolati zavarait, hogy új utakra lépjünk, és a testünk meggyógyíthassa saját magát.

„Nem a testen múlik, hogyan élünk. A test azt tükrözi vissza, ahogyan élünk: élettapasztalataink összességének a tükörképe.”

A szerzőről:
Dr. Lissa Rankin orvos, újítók és gyógyítók tanácsadója, író, előadó, blogszerző, egészségügyi és jólléti internetes közösségek létrehozója. Hivatásának érzi, hogy az emberek testi-lelki-érzelmi gyógyulását segítse.

Felkerült a Huffington Post 16-os listájára, amely azokat az egészségügyi szakértőket sorolja fel, akiket érdemes a Twitteren követni. Rajta van az Egyesült Államok 10 legfontosabb „twitter-doktorának” a listáján. A Forbes magazin weblapja, a Forbes.com a 20 legizgalmasabb nő közé sorolja, akit érdemes a Twitteren követni. Dr.

További információk

Szerző

Lissa Rankin

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

308

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2014-05-08

ISBN

9789635291885

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Gyógyulás gyógyszerek nélkül”értékelése elsőként