-26%
-26%ThetaHealing

ThetaHealing

Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 516 Ft

Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása

Készleten

Cikkszám: 129262
Kategória: Szerző: Kiadó: Bioenergetic Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2015-04-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

1995-ben a háromgyermekes Vianna Stibalnél súlyos nyirokrendszeri rákot diagnosztizáltak. Miután a modern és az alternatív gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak, végső elkeseredésében Vianna a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazta önmaga kezelésére. Őt magát is megdöbbentette az eredmény, hogy szinte azonnal javulni kezdett az állapota. A módszert ezután másokon is alkalmazni kezdte, egymást követték a csodás gyógyulások.
A théta az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová nem csak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, de a hitrendszerünk és a félelmeink is. Ráadásul ilyenkor egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.
A módszer könnyen tanítható, megtanulható és rendkívül hatásos. A könyv bemutatja, hogyan érhetjük el tudatosan a théta-állapotot, mit kell tennünk, hogy csupán hitrendszerünk és félelmeink megváltoztatásával megszüntessük betegségeinket. Ha útmutatása szerint kapcsolódunk a mindenség legmagasabb szintű szeretetéhez és energiájához, testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.
A könyv bemutatja, hogyan formálhatjuk át a tudatalattinkat a théta-agyhullámok segítségével, és hogyan érthetjük el a théta-állapotot, amelyben az intuitív leolvasás technikája révén testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.

További információk

Szerző

Vianna Stibal

Kiadó

Bioenergetic Kiadó Kft.

Oldalszám

352

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-04-30

ISBN

9789632912516

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“ThetaHealing”értékelése elsőként