-26%
-26%Test-lélek szótár II.

Test-lélek szótár II.

Bolti ár: 6 000 Ft
Internetes ár: 4 440 Ft

A betegségek lelki, mentális és karmikus okai

Készleten

Cikkszám: 123191
Kategória: Szerző: Kiadó: Ankh Kiadó Késmárki László
A kiadás időpontja: 2014-03-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az egészségedet nagyban meghatározza az, hogyan képzeled el kapcsolatodat Éneddel, másokkal és a bolygóval. Nem tudsz egészséges lenni, ha a kapcsolatod természetes környezeteddel, társaiddal, belső éneddel nincs meg vagy elhanyagolod. A gyógyulás megköveteli tőlünk, hogy minden tapasztalatunkban – pozitívban és negatívban egyaránt – megtaláljuk a jelentést. Gyógyulásainkat szenvedéseink teszik végérvényessé.
A szenvedésnek addig van értelme, amíg rá nem találsz az üzenetére. Aztán nem érdemes tovább szenvedni; tenni kell; a szenvedés forrására kutat építeni vagy betemetni azt. A betegség egyensúlyhiány, de az egyensúlyhiány mindig új egyensúlyt előz meg. A betegség nem kárhozat. Mindig arra figyelmeztet, hogy egésszé, teljessé, egészségessé kell válnunk.
A betegségnek mindig célja és jelentése van, ezért helyet kell kapnia életünkben. A negatív tapasztalat olyan, mint egy külföldi nagykövet, mindig fontos információt hordoz. Szellemi, érzelmi vagy testi zavarról tudósít. Legyünk alázatosak a betegséggel szemben, mert amit meg akar tanítani nekünk, az nem más, mint az egység szentségének helyreállítását akadályozó gondolatminták, érzéstípusok megváltoztatása. Az egészség, a teljesség és a szentség testvérek. Az egészség szentsége megerősíti a teljességet, ahogy a teljesség szentsége megerősíti az egészséget.
A betegség kimenetele épp attól függ, megtesszük-e időben az önbeismerést. A lélektudatosság kialakulása után kezdődhet a szellem tudatosságára épített életrend-alapítás. Az alapkövét – saját lelkünk megismerését – egyesével kell leraknunk, betegségről betegségre, önfeltárástól önbeismerésig. Ebben segít a Test-lélek szótár, amelynek két kötete közel 7400 betegség meghatározását, kórokát, tünetét, lelki, mentális és karmikus okait tárja fel az érzések, betegségek, testrészek pontos rezgésszáma által mutatott összefüggések alapján.

További információk

Szerző

Késmárki László

Kiadó

Ankh Kiadó Késmárki László

Oldalszám

382

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2014-03-18

ISBN

9789638975218

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Test-lélek szótár II.”értékelése elsőként