-15%
-15%Ős-szindróma

Ős-szindróma

Bolti ár: 2 100 Ft
Internetes ár: 1 785 Ft

Transzgenerációs pszichoterápia és a családfa rejtett kötelékei

Készleten

Cikkszám: 135581
Kategória: Szerző: Kiadó: Medicina Könyvkiadó Zrt.
A kiadás időpontja: 2016-06-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Mindannyiunknak vannak szülei, nagyszülei, azaz felmenői, rokonai. Egy család, amelyhez mi is tartozunk. Vajon hatással vagyunk-e egymásra, és ha igen, milyen összefüggések fedezhetők fel a családfakutatás és –elemzés során? Hogyan befolyásolhatja családunk az életünket anélkül, hogy erről tudomásunk lenne… amikor például azt hisszük, hogy mi döntünk, vagy mi választunk foglalkozást, életmódot.

Ezekre a kérdésekre ad választ a ma 96 éves Anne Ancelin Schützenberger világhírű pszichoterapeuta, a Csoport-pszichoterápia Nemzetközi Társaságának (IAGP) társalapítója, aki munkája során különleges összefüggéseket fedezett fel kliensei és saját élettapasztalatai által, miközben a családfát és a rokonsági összefüggéseket kutatta. Kutatásai során felismerte, hogy adott élet- és betegségminták újra és újra visszatérnek életünkbe egy meghatározott rend szerint, amelyek generációkon keresztül haladnak tovább a megadott vérvonalon.
Egyes nők generációkon keresztül mindig ugyanabban az életkorban betegszenek meg, például 42 éves korukban alakul ki náluk a rák egyfajta típusa. Más emberek egy adott életkortól kezdve hirtelen irracionálisan kezdenek viselkedni. Ezek a sorsok véletlenszerűen alakulnak így, vagy pusztán genetikai örökségről lenne szó?
Mindezek a jelek Anne Schützenberger számára…

További információk

Szerző

Anne Ancelin Schützenberger

Kiadó

Medicina Könyvkiadó Zrt.

Oldalszám

238

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-06-17

ISBN

9789632265896

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ős-szindróma”értékelése elsőként