-21%
-21%Homeopátia és a sport

Homeopátia és a sport

Bolti ár: 1 481 Ft
Internetes ár: 1 170 Ft

Készleten

Cikkszám: 96867
Kategória: Szerző: Kiadó: SpringMed Kft.
A kiadás időpontja: 2009-11-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Sportorvosok sokszor tapasztalják, mennyire korlátozottak lehetőségeik. A szigorú doppingszabályok miatt gyulladásgátlókon és izomlazítókon kívül alig adhatnak valamit sportolóiknak.
Mi a legnagyobb előnye a homeopátiának? A gyorsasága és hatékonysága.
A pályán, sérülés után beadva perceken belül hat. A sportolók túledzettek, érzékeny immunrendszerrel és magas rizikófaktorral.
A megelőzés is nagy hangsúlyt kap, főleg versenyidőszakban. A sérülések kezelésén kívül a homeopátia alkalmas krónikus problémák, fertőzések, bőrbetegségek és verseny előtti stressz kezelésére is.
A könyvet ajánljuk hivatásos és kedvtelésből sportolók figyelmébe. Könnyen követhető, abc-sorrendben kereshető címszavak alatt találhatjuk a kezelési útmutatót és a részletes tanácsokat.
A szerzők közül dr. Marc Dellière általános homeopata orvos, egyetemi
tanár, a Homeopátiás Oktatási és Kutató Központ (CEDH) tanára, több mű szerzője, különböző sportágak kiemelkedő sportolóinak orvosa.
Dr. Alain Pasquier homeopátiás érdeklődésű általános orvos, biológus és sportorvos, 1988 óta a LE MANS 72 sportklub hivatásos labdarúgóinak orvosa.
A könyv dr. Kiss Éva Zsuzsanna sportszakorvos, homeopátiás orvos szakmai lektorálásával és ajánlásával kerül a boltokba.

További információk

Szerző

Dr. Marc Delliére

Kiadó

SpringMed Kft.

Oldalszám

116

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2009-11-18

ISBN

9789639695887

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Homeopátia és a sport”értékelése elsőként