-26%
-26%Gyökerek nélkül nem lehet repülni

Gyökerek nélkül nem lehet repülni

1 990 Ft 1 472 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 139223
Kategória: Szerző: Kiadó: Bioenergetic Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2006-05-09
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A gyerekek csak ritkán vagy soha nem mernek teljesebb és boldogabb életet élni, mint szüleik. Tudat alatt hűek egy többnyire kimondatlan, rejtetten működő családi hagyományhoz. A családrendszer terápia az úgynevezett családfelállítás módszerrel lehetőséget talált arra, hogy a tudat alatt tovább ható családi kötések és kényszerek felszínre kerüljenek.
A Bert Hellinger nevéhez fűződő családfelállítás bámulatos sikereinek köszönhetően az egyik leggyakrabban alkalmazott pszichoterápiás módszerré vált. Bertold Ulsamer könyvében szemléletes módon, számos esetet feldolgozva teszi érthetővé az Olvasónak, hogy bizonyos problémák oka abban az örökségben keresendő, amelyeket hallgatólagosan veszünk át általában több generációval korábbról.
Szükséges, hogy meglássuk saját történetünket és szembenézzünk vele. Aki ezt nem teszi meg, minden megoldatlan problémát magával cipel, és kapcsolataiban gyakran hasonló problémákba ütközik. A családfelállítás során megismerjük történeteink hátterét, és feloldhatjuk az azokból származó kötelékeket.

További információk

Szerző

Bertold Ulsamer

Kiadó

Bioenergetic Kiadó Kft.

Oldalszám

224

Kiadás dátuma

2006-05-09

ISBN

9789632913049

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Gyökerek nélkül nem lehet repülni”értékelése elsőként