-21%
-21%Egyensúlyban élni

Egyensúlyban élni

Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 363 Ft

Használd a vonzás törvényét, és állítsd helyre az egyensúlyt az életedben!

Készleten

Cikkszám: 142488
Kategória: Szerző: Kiadó: Szukits Könyvkiadó és Kereskedlmi Bt.
A kiadás időpontja: 2017-11-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az egyensúly fogalma határozza meg univerzumunkat. A világűr, a bolygónk, az évszakok, a víz, a szél, a tűz, a föld, minden-minden egyensúlyban van. Mi emberek vagyunk az egyetlen kivétel. Dr. Dyer könyvében ezt a természetes harmóniát kívánja visszaállítani életünk minden területén, ehhez pedig nem elég viselkedési stratégiáink módosítása, sokkal inkább gondolataink újrahangolására van szükség, hiszen a gondolat teremtő energia, amelyre a hasonló rezgésű emberek, események és helyzetek rezonálnak. A vonzás törvényének tudatos alkalmazásával tehát vágyaink és mindennapi életünk egyensúlyba kerülnek egymással.
Ez a praktikus kis kalauz sorra bemutatja az életünkben tetten érhető egyensúlyhiány különböző tüneteit, majd gyakorlati tanácsokkal segít bennünket, hogyan teremtsünk harmóniát álmaink és a mindennapok között; lezárásképpen pedig spirituális énünk és az anyagi világ összehangolásához ad útmutatást.
Dr. Wayne W. Dyer rajongói méltán tekintik őt a „motiváció atyjának”, hiszen művei csodálatos energiákkal töltik fel, és harmóniával ajándékozzák meg olvasóit.

További információk

Szerző

Dr. Wayne W. Dyer

Kiadó

Szukits Könyvkiadó és Kereskedlmi Bt.

Oldalszám

304

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-11-22

ISBN

9789634974482

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Egyensúlyban élni”értékelése elsőként