-26%
-26%Az angyalok útja

Az angyalok útja

Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 146 Ft

Tóbiás közvetítések

Készleten

Cikkszám: 121371
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Unio Mystica Kft.
A kiadás időpontja: 2013-12-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Tóbiás nevű entitás először 1997-ben egy repülőút során jelent meg Geoffrey Hoppe-nak. Tóbiás egy angyali létező, aki korábban már rengeteg létidőt töltött a Földön, és most visszatért azért, amit Ő úgy hív, hogy „a tudatosság leghatalmasabb evolúciója, amit az emberiség valaha megélt”.
Az Angyalok Útja egy allegória, amit Tóbiás mesél el Hoppe-on keresztül. Üzenetének esszenciája egy mondatban összefoglalható: a spirituális transzformáció kulcsa nem más, mint hogy átadod lényedet a teljes önszeretetnek, és elfogadsz mindent, amit a háromdimenziós valóságban megtapasztalsz.
Az utazás története magával ragadó és felkavaró egyben, számos dolgot megvilágít a teremtéstől napjainkig: miért indultak el az embereknek hívott angyalok erre a csodálatos útra? Mi ez a sok játszma, szenvedés, öröm a Földön? Tóbiás szavain keresztül a megoldás is egyszerűnek tűnik: A megvilágosodás abban a pillanatban létrejön, amikor azt mondod Vagyok-Aki-Vagyok, és szeretek mindent magamban, szégyenkezés nélkül, bűntudat nélkül, fenntartások nélkül, minden „ha” és „de” nélkül.

További információk

Szerző

Geoffrey Hoppe, Linda Hoppe

Kiadó

Unio Mystica Kft.

Oldalszám

171

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2013-12-05

ISBN

9789638984715

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az angyalok útja”értékelése elsőként