-21%
-21%Anasztázia – 1. Oroszország Zengő Cédrus

Anasztázia – 1. Oroszország Zengő Cédrus

Bolti ár: 3 450 Ft
Internetes ár: 2 726 Ft

Azok számára létezem, akik számára létezem!

Készleten

Cikkszám: 104018
Kategória: Szerző: Kiadó: Silvana Kiadó
A kiadás időpontja: 2010-11-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Anasztázia, a Zengő Cédrusok sorozat első kötete. Vlagyimír Megre, vállalkozó, nagy hírnévnek örvendő vállalkozó, kereskedelmi expedíciót indított a szibériai tajgába 1994-ben, ahol egy hihetetlen történetet hallott a “zengő cédrusokról”. A történet nem hagyta nyugton és ezért, immár majdnem a teljes csőd szélén, újabb karavánt indított egy évre rá.
Ezen az úton találkozott Anasztáziával, akivel három napot töltött a tajgában és így ismerte meg Anasztázia különös, Megre számára teljesen új, taszító és egyben vonzó világát. Anasztáziától egy teljesen új képet kapot a világról és olyan egymástól látszólag eltérő, ám egymással mégis szorosan összefüggő dolgokról, mint a kertészet, gyermeknevelés, gyógyítás, a természet szeretete és tisztelete, a szexualitás, vallás, stb.
Ez a különös találkozás a vadonban Megrét teljesen átformálta és arra késztette, hogy elvesse vállalkozói terveit és a teljes csődbejutás után üres zsebekkel Moszkvába utazzon, hogy valóra válts Anasztázia szeretetből szőtt álmát, könyvet írjon mindarról, amit Anasztáziától, mint szellemi, pénzben, vagyonban mérhetetlen értéket kapott.
És ahogy azt Anasztázia Megre-nek megigérte, a könyv, amit megírt, tényleg nemzetközi bestsellerré vált és milliók szívét érintette meg szerte a világon.

További információk

Szerző

Vlagyimir Megre

Kiadó

Silvana Kiadó

Oldalszám

197

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2010-11-05

ISBN

9788096935901

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Anasztázia – 1. Oroszország Zengő Cédrus”értékelése elsőként