-26%
-26%A tudat természetének csodái

A tudat természetének csodái

Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 368 Ft

A dzogcsen esszenciája Tibet ősi bön hagyományában

Készleten

Cikkszám: 146529
Kategória: Szerző: Kiadó: Filosz-Human Bt.
A kiadás időpontja: 2018-09-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A dzogcsen a tibeti buddhizmus nyingma irányzatában és a bön hagyományban egyaránt a leglényegibb tanítás, a kilencedik jármű. Alapvető tanításaiban és meditációs gyakorlataiban különösen mentes azoktól a másodlagos kulturális elemektől, amelyek gyakran megnehezítik a keletről érkező tanítások valódi megértését és gyakorlati alkalmazását mindennapi életünkben.

Tenzin Wangyal Rinpocse hozzánk, nyugati emberekhez szóló interpretációja amellett, hogy hű marad a bön dzogcsen eredeti tanításaihoz, képes azokat a nyugati olvasó számára szinte kézzelfoghatóvá tenni, feltárva a hagyományos szimbolika lényegi mondanivalóját. Ez a kézzelfoghatóság nyilvánul meg abban is, hogy a könyv az elméleti megközelítések tisztázása mellett olyan gyakorlati kézikönyvként is használható, amely a mester személyes jelenlétét ugyan nem pótolja, de a mindennapi életben rendkívül értékes támaszt képes nyújtani egy hiteles benső út bejárásához.

A könyvet elolvasva egy önmagában is teljes spirituális ösvény tárul fel előttünk, annak lehetősége, hogy korunkban is elérhető a teljes felébredés, a nagy tökéletesség, de ha ez mégsem valósulna meg, néhány lépést bizonyára tehetünk az irányába, amitől életünkben számtalan pozitív változás bontakozhat ki…

További információk

Szerző

Tenzin Wangyal Rinpócse

Kiadó

Filosz-Human Bt.

Oldalszám

308

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-09-18

ISBN

9789639841383

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A tudat természetének csodái”értékelése elsőként