-26%
-26%Camino – A lélek utazása

Camino – A lélek utazása

2 990 Ft 2 212 Ft

A lélek utazása

Elfogyott

Cikkszám: 124406
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2014-06-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

„Azt mondják, hogy a Camino – az út – közvetlenül a Tejút alatt húzódik azon ősrégi vonalak mentén, amelyek a felettük ragyogó csillagrendszerek energiáját tükrözik vissza… A Santiago Caminót több ezer éve járják szentek, bűnösök, hadvezérek, az élet számkivetettjei, királyok és királynők. Aki vállalkozik rá, az a legmélyebb spirituális értelmet, és a mélyénnel való konfliktusainak megoldásait kutatja.”

Shirley MacLaine csaknem négy évtizede kezdett merész vállalkozásába, hogy megossza olvasóival a világ spirituális értelmezése terén szerzett tapasztalatait.
Az utazás két névtelen, kézírásos levéllel kezdődött, melyek arra ösztönözték Shirley-t, hogy járja végig a Santiago de Compostela-i zarándokutat. Ez egy ősi – és a hagyomány szerint varázslatos – zarándokút. Assisi Szent Ferenctől és Nagy Károlytól kezdve Ferdinánd királyon és Izabella királynőn át Dantéig és Chaucer-ig sokan vállalkoztak a csaknem 500 mérföldes út megtételére.

Shirley MacLaine írása valóságos kincs, az elme és a szív páratlan képességét tükrözi. A Camino titokzatos energiája révén megmutatkozó felismerések mérlegelése és boncolgatása közepette végigjárja a Compostelába vezető kimerítő utat, mely fokozatosan egyetemes úttá, a lélek utazásává alakul. Lélegzetelállító látomások és felismerések segítségével Shirley megérti a világegyetem jelentését, bepillantást nyer az emberi genezisbe, a nemi különbségek és a szexualitás lényegébe, meglátja a magasabb szintű szeretet ösvényét.

További információk

Szerző

Shirley MacLaine

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

280

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2014-06-12

ISBN

9789635291847

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Camino – A lélek utazása”értékelése elsőként